Terug

  • Klantenservice: 0599-858878
  • Gratis verzenden NL & BE vanaf € 59
  • 30 dagen bedenktijd

Schröders Hund

Filters:

Schröders Hund
Schröders Hund is een onderdeel van het familiebedrijf Ludwig Schröder. Sinds 1825 heeft het bedrijf zich geheel toegelegd en gespecialiseerd in de ambachtelijke verwerking van leder. Na 140 jaar leer looien, ligt al 50 jaar de focus op het uitstekende en duurzame verwerken van het beste, natuurlijke gelooide leer, gecombineerd met stijlvolle designs.

Voor de honden en baasjes die zich graag onderscheiden, biedt Schröders Hund hondenriemen en halsbanden die met veel aandacht met de hand worden gemaakt van de hoogste kwaliteit leder, perfect gemaakt en met onderscheidende ontwerpen. Alle producten voor de honden worden met de hand genaaid met de grootste zorg en aandacht voor detail in de eigen fabriek in het noorden van Duitsland. Het gebruikte leder komt uit Europa.

Het is geen toeval dat Schröders Hund een meer dan uitstekende kennis heeft over het hoge kwaliteit leer dat wordt gebruikt voor de hondenhalsbanden en de hondenriemen. De reden is dat het gebruikte leer afkomstig is uit de Ludwig Schröder leerlooierij bij Hamburg. Het bedrijf is niet alleen een van de weinige leerlooierijen in Duitsland, maar ook een van de meest bekende. De ontwerpen komen van de hand van Katharina Schröder, de zevende generatie met een passie voor het ontwerpen en een hondenliefhebber.
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Petsonline 9.0 / 10 - 2276 beoordelingen op Feedback Company