Terug

  • Klantenservice: 0599-858878
  • Gratis verzenden NL & BE vanaf € 59
  • 30 dagen bedenktijd

Major Dog

Filters:

Major Dog

Het hondenspeelgoed en trainingsproducten van Major Dog zijn ontwikkeld in nauwe samenwerking met trainers en hondenbezitters. De producten zijn ondersteunend bij een speelse opvoeding van de hond.

Alle producten zijn ontworpen na meerdere jaren van ontwikkeling, testen en aanpassingen totdat alle items voldoen aan de hoge kwaliteitseisen. De producten van Major Dog zijn als enige TÜV-getest volgens de richtlijnen voor kinderspeelgoed.

Aan kinderspeelgoed worden zeer hoge eisen gesteld: veel kinderen stoppen speelgoed in hun mond waardoor stukjes van het materiaal in het lichaam terecht kunnen komen. Honden tonen vrijwel hetzelfde gedrag, maar voor hondenspeelgoed bestaan geen officiële eisen. En dat is vreemd, want geen enkele hondenbezitter wil dat de hond schadelijke stoffen kan binnenkrijgen.

De TÜV test op alle schadelijke stoffen, zodat een goedgekeurd product gegarandeerd schade kan veroorzaken als er een stukje in het lichaam terecht komt.

Major Dog producten zijn optimaal afgestemd op de behoeften van de honden en worden gekenmerkt door milieuvriendelijke, hoogwaardige en duurzame materialen.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Petsonline 9.0 / 10 - 2276 beoordelingen op Feedback Company