The Kenyan Collection Hondenriem Topi

Een unieke handgemaakte hondenriem in bruine en rode kleuren die door de Maasai Mara in Kenia wordt gemaakt.
Artikelnummer:
leashkent36/14
Beschikbaarheid:
Normaal leverbaar
Levertijd:
5-10 werkdagen
product-banner
€66,00
Incl. btw

Hondenriem Topi

De 'mamas' van de Keniaanse Maasai Mara maken met veel talent en gevoel voor kleur deze schitterende hondenriemen. Alle riemen zijn uniek en geen twee zijn hetzelfde. The Kenyan Collection is bedoeld om de Keniaanse bevolking een mogelijkheid te geven om zelf in hun levensonderhoud te voorzien. Hierdoor zijn ze minder afhankelijk van donaties en hulp, en met de aanschaf van deze unieke producten ondersteunt u direct de arme en vaak kansloze bevolking.

De Mamas maken deze hondenriemen nabij hun huis, zodat ze tegelijkertijd ook voor hun kinderen en vee kunnen zorgen. Elke riem heeft een ander ontwerp en zijn ze altijd weer verschillend. Het maken van een dergelijke riem kost ca. een dag werk. Er wordt erg veel aandacht geven aan de kwaliteit van de hondenriemen.  Elke 4e of 5e kraal wordt verankerd in het leer zodat de kralen bij normaal gebruik niet los kunnen raken. 

De riem zelf is van stevig zwart leer met een handgemaakte messing gesp. De binnenzijde van de riem is gevoerd met leer voor extra comfort voor uw hond.

Ondersteun de Keniaanse bevolking en geef uw hond een degelijke, schitterende en unieke riem !

De Primary producten worden allemaal versierd met rode en bruine kralen.

Leverbaar in de volgende maten:

Maat Lengte Breedte
S 122 cm 13 mm
M 122 cm 20 mm
Beoordeling Petsonline: 9.1 / 10 (2212 beoordelingen) op Kiyoh.nl.