Solvit Hondenloopplank Petramp de luxe

Een lichtgewicht inklapbare kunststoffen hondenloopplank met een maximale lengte van 180 cm. De maximale opstap is 90 cm hoog.
Artikelnummer:
PRDL
Beschikbaarheid:
Normaal leverbaar
Levertijd:
2-3 werkdagen
product-banner
€139,99
Incl. btw

Hondenloopplank Petramp de Luxe

Voorkom schade aan de gewrichten van uw hond, en zorgt u ervoor dat uw hond niet meer dan een normale hoogte springt! Door het gebruik van een hondenloopplank voorkomt u schade aan de gewrichten. Natuurlijk is een hondenloopplank ook een uitkomst als uw hond wat ouder wordt en/of minder goed ter been is.

Deze hondenloopplank is gemaakt van superlicht aluminium en weegt slechts 5,7 kilo. Er is ook een de hondenloopplank in de XL versie die tot 220 cm uitschuifbaar is.

De loopplank is voorzien van een antislip coating op het loopvlak. Deze loopplank kan op verschillende hoogtes flexibel uitgeschoven worden.

Eigenschappen

Kleur: grijs.

Gewicht: 5,7 kg.

Ingeklapte lengte: 100 cm.

Maximale uitgeschoven lengte: 180 cm.

Breedte: 40 cm (opstaande rand), anti slip coating op het loopvlak.

Maximale opstap: 90 cm hoog.

Draagvermogen: 150 kg.

5/5

Stevige plank die gemakkelijk op verschillende lengte/helling te schuiven is, plat op te bergen, een anti-slip laag die óók werkt bij nat weer/hond en qua gewicht nog goed hanteerbaar.
Mijn honden leerden in een mum van tijd er gebruik van te maken, omdat de breedte en ruwheid van het oppervlak geen aanleiding tot onzekerheid geven.
Aanrader!

5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen
Uw review toevoegen
Beoordeling Petsonline: 9.1 / 10 (2212 beoordelingen) op Kiyoh.nl.