Sindesign Design Kattenbak Poopoopedo wit

Een revolutionaire witte design kattenbak, eivormig, gemaakt van 100% recyclebaar kunststof.
Artikelnummer:
SD-POOPOO-wt
Beschikbaarheid:
Normaal leverbaar
Levertijd:
3-6 werkdagen
product-banner
€76,50
Incl. btw

Design Kattenbak Poopoopedo wit

Eindelijk is er nu een prachtig ontworpen alternatief voor de kattenbak. Het unieke ontwerp is eivorming en ziet er bijzonder fraai uit. 

De Poopoopedo bestaat uit twee gestapelde delen die op 7 punten in elkaar sluiten, waardoor de kat de deksel niet kan optillen. Aan de bovenzijde bevindt zich de handgreep in de vorm van een kattenpoot. Hierdoor kunt u de deksel gemakkelijk verwijderen om de inhoud van het onderste gedeelte te kunnen weggooien.

De opening is geschikt voor elke kat en zo ontworpen, dat verspreiding van het kattengrit en dergelijke zoveel mogelijk wordt voorkomen.

Het materiaal van de kattenbak is zeer duurzaam en bestand tegen de zuurgraad van de urine. Ook is het materiaal 100% recyclebaar. U kunt de kattenbak simpel reinigen met water en zeep. De gladde coating aan de binnenzijde houdt geen vuil vast en laat geen nare geurtjes door. 

In de deksel worden de diverse bijgeleverde accessoires discreet opgeborgen zodat u deze altijd direct bij de hand heeft.

  • Een ergonomisch en gemakkelijk te reinigen schepje
  • Een anti-geur tablet die in de speciale uitsparing in de deksel wordt geplaatst. Bij iedere kattenbak worden er bovendien twee extra tabletten meegeleverd. Een tablet werkt ca. 1 maand.
Afmetingen: 70 x 40 x 40 cm.
Afmetingen opening: 18 x 21 cm.
Gewicht: 3,6 kilo.

Kleur: wit.

4/5

Prachtige kattenbak!!!!

5/5

Super leuk design, er is ook een schep met houder in de binnenkant, heel handig en netjes! Het is prima ook voor grotere katten. Onze katten zijn best klein, ik had het leuk gevonden als er was een kleinere maat beschikbaar. Maar zonder twijfel 5 sterren!!!

5/5

Kattenbak erg mooi en binnen een week bezorgd.

4.65 sterren gebaseerd op 3 beoordelingen
Uw review toevoegen
Beoordeling Petsonline: 9.1 / 10 (2212 beoordelingen) op Kiyoh.nl.