Verzending in december

December is een hele feestelijke, maar voor winkeliers en pakketbezorgers ook een hele drukke maand ! Het kan door de grote drukte helaas voorkomen, dat zendingen van leveranciers later bij ons binnenkomen dan normaal. Bij voorbaat dank voor uw begrip daarvoor !

Om ervoor te zorgen, dat u uw bestelling op tijd voor de kerstdagen zult ontvangen, hieronder een aantal tips van Petsonline.

Bestellingen voor de kerstdagen: indien u uiterlijk op 17 december uw bestelling plaatst en betaalt, zult u uw bestelling in de regel nog op tijd ontvangen voor de kerstdagen. Let u erop dat handgemaakte en exclusieve producten een langere levertijd kennen en dat verzending naar en van het buitenland ook langer dan normaal kan duren.

Ons advies is dan ook om uw kerstgeschenken zo vroeg mogelijk te bestellen, waarmee u een mogelijke teleurstelling voorkomt.

Bestellingen na de kerstdagen: veel van onze leveranciers zijn tussen de kerstdagen en 2 januari gesloten. Hierdoor kan het voorkomen, dat uw bestelling enkele dagen later dan normaal wordt geleverd. Wij danken u bij voorbaat voor uw begrip.

Heeft u twijfel of wilt u graag gedetailleerd navragen, wanneer wij een product kunnen verzenden ? Aarzelt u dan niet en bel ons even op 0599 858878. Mailen kan natuurlijk ook naar [email protected]


Beoordeling Petsonline: 9.1 / 10 (2212 beoordelingen) op Kiyoh.nl.