Terug

Leveringen en Verzendingen * Virus uitbraak *

Sinds de uitbraak van het virus gaan zaken momenteel niet meer helemaal normaal. Vooral leveranciers, fabrikanten en koerierdiensten hebben te kampen met leverproblemen en vertragingen. Bij voorbaat dank voor uw begrip. 

Wij worden helaas geconfronteerd dat ook onze pakketten door PostNL met vertraging worden afgehandeld. Door de enorme chaos in de distributie centra komt het voor dat pakketten pas na enkele dagen worden gescand. U kunt dus in de tracking een melding ontvangen dat u pakket nog niet is aangeleverd. Echter betekent dat het pakket bij PostNL is, maar nog geen scan heeft ontvangen. 

Update 29 juni: Helaas werken alle pakketbezorgers (PostNL, DPD, DHL, GLS) nog steeds met vertragingen. Hierdoor kan het voorkomen dat uw pakket langer dan gebruikelijk onderweg is. Ook kan het voorkomen dat wij onze nieuwe voorraad later dan gebruikelijk ontvangen, zodat de levertijd langer kan worden. Door de chaos bij de pakketbezorgers is het helaas niet altijd mogelijk om een goede prognose af te geven over een levertijd.

Update 13 oktober: in het algemeen gaan de afleveringen door pakketdiensten nu beter dan voorheen. Het komt echter nog steeds voor dat wij voorraad (vooral uit het buitenland) later ontvangen dan normaal. Vertragingen komen nog steeds voor en zijn helaas niet te voorspellen. Daardoor kan het voorkomen dat uw bestellingen later worden verstuurd dan gebruikelijk.

U kunt erop rekenen dat wij onze uiterste best doen om bestellingen zo snel als wij kunnen te verzenden. Heeft u een vraag over de levering van uw bestelling ? U kunt ons 24 uur per dag mailen op [email protected] of ons bellen op 0599-858878 (maandag tot en met vrijdag, 10:00-18:00 uur). 

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Petsonline 9.2 / 10 - 1730 beoordelingen op Feedback Company