Terug

  • Klantenservice: 0599-858878
  • Gratis verzenden NL & BE vanaf € 49
  • 30 dagen bedenktijd

Leveringen en Verzendingen * Virus uitbraak en kerstdrukte *

Sinds de uitbraak van het virus gaan zaken momenteel niet meer helemaal normaal. Vooral leveranciers, fabrikanten en koerierdiensten hebben te kampen met leverproblemen en vertragingen. Bij voorbaat dank voor uw begrip. 

Wij worden helaas geconfronteerd dat ook onze pakketten door PostNL met vertraging worden afgehandeld. Door de enorme chaos in de distributie centra komt het voor dat pakketten pas na enkele dagen worden gescand. U kunt dus in de tracking een melding ontvangen dat u pakket nog niet is aangeleverd. Echter betekent dat het pakket bij PostNL is, maar nog geen scan heeft ontvangen. 

Update 22 december: momenteel is er sprake van topdrukte. Wij hebben inmiddels extra personeel ingezet om de bestellingen zo snel mogelijk te kunnen verzenden. PostNL heeft een limiet ingesteld voor het aantal pakjes dat wij nog kunnen verzenden per dag. Hierdoor kunnen wij dagelijks vele pakjes niet verzenden. Leveringen door de PostNL zijn standaard vertraagd. Ook komen zending van onze leveranciers steeds vaker met vertraging binnen, want ook  de andere koerierdiensten zoals DPD, DHL en GLS kampen met vertragingen. Bestellingen die deze week worden geplaatst, zullen naar alle waarschijnlijkheid niet op tijd voor de kerst worden geleverd.

Gewijzigde openingstijden

Donderdag 24 december tot en met maandag 28 december zijn wij gesloten.
Donderdag 31 december tot en met dinsdag 5 januari zijn wij gesloten i.v.m. inventarisatie.

Sluiting van fabrikanten en importeurs

In de kerstperiode zijn vrijwel alle fabrikanten en importeurs in binnen- en buitenland gesloten. Dit betekent dat onze voorraad niet wordt aangevuld. Het kan dan ook voorkomen, dat levering van een bestelling pas na 4 januari volgt. Als u uw bestelling nog voor de feestdagen wilt ontvangen, dan raden wij u aan om zo snel mogelijk uw bestelling te plaatsen. 

U kunt erop rekenen dat wij onze uiterste best doen om bestellingen zo snel als wij kunnen te verzenden. Heeft u een vraag over de levering van uw bestelling ? U kunt ons 24 uur per dag mailen op [email protected] of ons bellen op 0599-858878 (maandag tot en met vrijdag, 10:00-18:00 uur). Bellen gaat sneller !

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Petsonline 9.2 / 10 - 1730 beoordelingen op Feedback Company