Scruffs Hondenkussen Insect Shield®

Dit taupe hondenkussen is geïmpregneerd met Permethrine, dat effectief vlooien, teken, muggen, vliegen en mieren doodt. Veilig voor alle huishoudens.
Artikelnummer:
3564
Beschikbaarheid:
Normaal leverbaar
Levertijd:
2-5 werkdagen
product-banner

Hondenkussen Insect Shield®

Scruffs ontwikkelde samen met Insect Shield® dit hondenkussen. Insect Shield® bestaat sinds 1996 en is geheel gespecialiseerd om effectieve, geurloze bescherming te bieden tegen insecten. Daarvoor wordt de synthetische stof Permethrine gebruikt, die sinds 1979 goedgekeurd is door de Amerikaanse EPA (Environmental Protection Agency).

De Insect Shield® technologie biedt een effectieve, onzichtbare en geurloze bescherming tegen vlooien, teken, muggen, vliegen en mieren. De technologie is niet alleen goedgekeurd door de EPA, maar ook door de WHO (World Health Organization), voor gebruik door de hele familie.

De stof van het hondenkussen is geïmpregneerd met Permethrine, dat zeer sterk aan de stof is verbonden, waardoor de stof gedurende de hele levensduur van de hondendeken actief blijft. De lichtgewicht stof is bijzonder goed geschikt voor gebruik in de warme zomermaanden.  U kunt het hondenkussen ook gebruiken in combinatie met een ander anti-vlo middel.

De rits van het hondenkussen is afritsbaar, zodat het kussen en de hoes afzonderlijk kunnen worden gewassen. De vulling van het kussen bestaat uit 100% gerecycelde groene vezels, dat
erg aangenaam is voor de hond en daarnaast ook extra duurzaam is.

Het kussen heeft een anti-slip onderzijde.

Eigenschappen:
  • effectieve bescherming tegen vlooien, tegen, muggen, vliegen en mieren.
  • veilig voor mens en dier
  • lichtgewicht materiaal
  • effectief gedurende 25 wasbeurten
  • machine wasbaar, max. 30 graden
  • niet chemisch reinigen
  • zachte vulling van 100% gerecycelde groene vezels
  • anti-slip onderzijde.

Kleur: taupe.

Leverbaar in twee maten:

Maat Afmetingen
M 82 x 58 x 6 cm
L 100 x 70 x 7.5 cm

Bepaal de juiste maat voor uw hond: meten is weten, klik hier voor informatie !

Beoordeling Petsonline: 9.1 / 10 (2212 beoordelingen) op Kiyoh.nl.