Scruffs Hondendeken Insect Shield®

Deze taupe hondendeken is geïmpregneerd met Permethrine, dat effectief vlooien, teken, muggen, vliegen en mieren doodt. Veilig voor alle huishoudens.
Artikelnummer:
3562
Beschikbaarheid:
Normaal leverbaar
Levertijd:
2-5 werkdagen
product-banner

Hondendeken Insect Shield®

Scruffs ontwikkelde samen met Insect Shield® deze hondendeken. Insect Shield® bestaat sinds 1996 en is geheel gespecialiseerd om effectieve, geurloze bescherming te bieden tegen insecten. Daarvoor wordt de synthetische stof Permethrine gebruikt, die sinds 1979 goedgekeurd is door de Amerikaanse EPA (Environmental Protection Agency).

De Insect Shield® technologie biedt een effectieve, onzichtbare en geurloze bescherming tegen vlooien, teken, muggen, vliegen en mieren. De technologie is niet alleen goedgekeurd door de EPA, maar ook door de WHO (World Health Organization), voor gebruik door de hele familie.

De stof van de hondendeken is geïmpregneerd met de stof, die zeer sterk is verbonden, waardoor de stof gedurende de hele levensduur van de hondendeken actief blijft. De lichtgewicht stof is bijzonder goed geschikt voor gebruik in de warme zomermaanden.  U kunt de hondendeken ook gebruiken in combinatie met een ander anti-vlo middel.

Eigenschappen:
  • effectieve bescherming tegen vlooien, tegen, muggen, vliegen en mieren.
  • veilig voor mens en dier
  • lichtgewicht materiaal
  • effectief gedurende 25 wasbeurten
  • machine wasbaar, max. 30 graden
  • niet chemisch reinigen

Kleur: taupe.

Leverbaar in twee maten:

Maat Afmetingen
L 110 x 72.5 cm
XL 145 x 110 cm

Bepaal de juiste maat voor uw hond: meten is weten, klik hier voor informatie !

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen

Beoordeling Petsonline: 9.1 / 10 (2212 beoordelingen) op Kiyoh.nl