Scruffs Hondenbench kussen Insect Shield®

Dit taupe hondenbench kussen is geïmpregneerd met Permethrine, dat effectief vlooien, teken, muggen, vliegen en mieren doodt. Veilig voor alle huishoudens.
Artikelnummer:
3566
Beschikbaarheid:
Normaal leverbaar
Levertijd:
2-5 werkdagen
product-banner

Hondenbench kussen Insect Shield®

Scruffs ontwikkelde samen met Insect Shield® dit hondenbench kussen. Insect Shield® bestaat sinds 1996 en is geheel gespecialiseerd om effectieve, geurloze bescherming te bieden tegen insecten. Daarvoor wordt de synthetische stof Permethrine gebruikt, die sinds 1979 goedgekeurd is door de Amerikaanse EPA (Environmental Protection Agency).

De Insect Shield® technologie biedt een effectieve, onzichtbare en geurloze bescherming tegen vlooien, teken, muggen, vliegen en mieren. De technologie is niet alleen goedgekeurd door de EPA, maar ook door de WHO (World Health Organization), voor gebruik door de hele familie.

De stof van het hondenbench kussen is geïmpregneerd met Permethrine, dat zeer sterk aan de stof is verbonden, waardoor de stof gedurende de hele levensduur van de hondendeken actief blijft. De lichtgewicht stof is bijzonder goed geschikt voor gebruik in de warme zomermaanden.  U kunt het hondenbench kussen ook gebruiken in combinatie met een ander anti-vlo middel.

De vulling van het kussen bestaat uit 100% gerecyclede groene vezels, dat erg aangenaam is voor de hond en daarnaast ook extra duurzaam is.

Eigenschappen:

  • effectieve bescherming tegen vlooien, tegen, muggen, vliegen en mieren.
  • veilig voor mens en dier
  • lichtgewicht materiaal
  • effectief gedurende 25 wasbeurten
  • machine wasbaar, max. 30 graden
  • niet chemisch reinigen
  • zachte vulling van 100% gerecycelde groene vezels

Leverbaar in vijf maten:

Maat Afmetingen
XS 60 x 45 x 2.5 cm
S 75 x 52 x 2.5 cm
M 90 x 60 x 3.0 cm
L 105 x 70 x 3.5 cm
XL 120 x 75 x 3.5 cm


Bepaal de juiste maat voor uw hond: meten is weten, klik hier voor informatie !

Beoordeling Petsonline: 9.1 / 10 (2212 beoordelingen) op Kiyoh.nl.