Petstep Hondenloopplank DogStep Antraciet

Een lichtgewicht antraciete inklapbare kunststoffen hondenloopplank met een maximale lengte van 180 cm. De maximale opstap is 90 cm hoog.
Artikelnummer:
DSA
Beschikbaarheid:
Normaal leverbaar
Levertijd:
2-3 werkdagen
product-banner
€169,75
Incl. btw

Hondenloopplank DogStep Antraciet

Voorkom schade aan de gewrichten van uw hond, waak ervoor dat uw hond niet meer dan een normale hoogte springt! Een hondenloopplank is daarom het produkt om schade aan de gewrichten te voorkomen. Natuurlijk ook een uitkomst als uw hond wat ouder wordt en/of minder goed ter been is.

De DogStep is een kwalitatief zeer goede inklapbare hondenloopplank die wereldwijd hoog aangeschreven staat. Deze hondenloopplank is volledig gemaakt van kunststof en aan het uiteinde voorzien van rubber, zodat u de loopplank zonder beschadigingen kunt plaatsen tegen uw auto, boot of caravan. U kunt de DogStep gemakkelijk vervoeren door de ingebouwde handvatten. De loopplank drijft op water.

De loopplank is gemakkelijk schoon te maken met water en zeep. Door gebruik van de materialen polypropylene en glasvezel kan de loopplank niet roesten of oxideren.

Deze loopplank is ook in beige verkrijgbaar. Wilt u deze loopplank voor de boot gebruiken ? Dan raden wij u de beige variant aan, deze is voor de hond beter te zien met een donkere ondergrond zoals water. Ook oudere honden zien de beige loopplank beter dan de antraciet versie. 

Eigenschappen

Kleur: Antraciet

Gewicht: 8,5 kg

Ingeklapte lengte: 90 cm

Uitgeklapte lengte: 180 cm

Breedte: 45 cm (opstaande rand), anti slip coating

Loopvlak: 40 cm breed

Maximale opstap: 90 cm hoog

Draagvermogen: 150 kg.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen

Beoordeling Petsonline: 9.1 / 10 (2212 beoordelingen) op Kiyoh.nl