Petsafe Anti-Trek hondentuig Easy Walk ® Roze

Een roze anti-trek hondentuig dat uw hond door de pasvorm corrigeert door de hond naar de zijkant sturen zonder de hond te verstikken. Inclusief hondenriem.
Artikelnummer:
3438
Beschikbaarheid:
Normaal leverbaar
Levertijd:
2-3 werkdagen
product-banner

€12,99 €10,99

Incl. btw

Anti-Trek Tuig Easy Walk ® Roze

Een hond die aan de riem of tuig trekt, is soms lastig om mee te lopen. Dit is een populair en goed anti trek tuigje waarmee u zeker succes zult boeken.
Als de hond trekt, wordt de hond door het unieke ontwerp naar de zijkant gestuurd. In tegenstelling tot andere anti trek tuigen veroorzaakt de Easy Walk® geen verstikking, kuchen, kokhalzen en dergelijke en is daarmee een stuk diervriendelijker.

De bijgeleverde hondenriem wordt aan de voorkant van het tuigje bevestigd waarmee de hond bij trekken direct naar de zijkant wordt gestuurd. Doordat het tuigje rondom het borstbeen zit, worden de luchtwegen van de hond niet ingedrukt of beschadigd. Hierdoor wordt het tuigje beschouwd als het meest diervriendelijke anti-trek middel.

De gespen zorgen ervoor dat het tuigje snel en simpel aan- of uitgetrokken kan worden. Het tuigje kan op 4 punten versteld worden, zodat het comfortabel zal zitten.

De bijpassende riem van 1.8 meter is inclusief.

Kleur: roze

Bepaal de juiste maat voor uw hond: meten is weten, klik hier voor informatie !

Leverbaar in de volgende maten:

Maat Borstomvang
Extra Small 30 - 43 cm
Small 38 - 53 cm
Small / Medium 48 - 66 cm
Medium 56 - 81 cm
Medium / Large 62 - 86 cm
Large 69 - 101 cm
Extra Large  81 - 124 cmBeoordeling Petsonline: 9.1 / 10 (2212 beoordelingen) op Kiyoh.nl.