Nina Ottosson Hondenpuzzel Hide N Slide

In deze hondenpuzzel verbergt u snacks of wat voer in de compartimenten om de hond elke keer weer uit te dagen.
Artikelnummer:
NO67338
Beschikbaarheid:
Normaal leverbaar
Levertijd:
2-5 werkdagen
product-banner
€26,00
Incl. btw

Hondenpuzzel Hide N Slide

Met deze hondenpuzzel voorkomt u verveling van de hond ! Deze hondenpuzzel is een spel voor alle honden, ongeacht hun leeftijd, grootte of ras. Ze zullen elke keer weer veel plezier hebben met deze puzzel. U verbergt wat snacks of verbrokkelt wat voer in de compartimenten van deze puzzel en kijk toe terwijl uw hond leert om de verborgen lekkernijen erin te verwijderen.

De puzzel is gemaakt om eruit te zien als echt hout, maar het unieke composietmateriaal heeft alle voordelen van zowel hout als kunststof. Het is duurzamer dan hout, gemakkelijk te reinigen en zal niet splinteren of afbreken zoals hout terwijl de hond ermee speelt.

Deze hondenpuzzel heeft ingebouwde speelstukken die er niet uitkomen wanneer de hond ermee speelt. De duurzame constructie zorgt ervoor om het hondenspeelgoed intact te houden.

De verhoogde speelstukken in de puzzel helpen honden toegang te krijgen tot de snacks.

Deze puzzel is een niveau 2 puzzel: verschillend van de niveau 1, biedt niveau 2 hondenpuzzels verhoogde stimulatie en leeropties. Je hond zal profiteren van de mentale uitdagingen en groeien door de interactie en het plezier met het baasje !

De Nina Ottosson hondenpuzzels zijn gericht op het uitdagen van het brein van uw hond. Houd toezicht tijdens het spelen en laat de hond niet op het speeltje kauwen. Leer de hond hoe hij de puzzel moet gebruike om te spelen en om samen plezier te hebben. Zet de puzzel weg na het spelen tot de volgende keer.

De puzzel is gemakkelijk te reinigen: verwijder alle snoepjes / brokken en reinig het met een handwas met warm zeepsop, spoel het schoon en droog het af.

Nina Ottosson Hondenpuzzels

• Bestrijden verveling door uw hond bezig te houden.

• Helppen destructief gedrag te verminderen door de geest van uw hond te oefenen.

• Versterken de band met uw hond.

• Bieden plezier voor alle honden - ongeacht leeftijd en lengte.

Beoordeling Petsonline: 9.1 / 10 (2212 beoordelingen) op Kiyoh.nl.