Nina Ottosson Hondenpuzzel Dog Pyramid

Dit is een interactief spel, u verbergt wat lekkers voor de hond in deze piramide waarmee de hond tijdens het spelen wordt gestimuleerd en vervolgens wordt beloond.
Artikelnummer:
NO67329
Beschikbaarheid:
Normaal leverbaar
Levertijd:
2-5 werkdagen
product-banner
€10,00
Incl. btw

Hondenpuzzel Dog Pyramid

Met dit interactieve hondenspeelgoed voorkomt u verveling van de hond ! Deze hondenpuzzel is een spel voor alle honden, ongeacht hun leeftijd, grootte of ras. Ze zullen elke keer weer veel plezier hebben met deze puzzel. U verbergt wat snacks of verbrokkelt wat voer in deze piramide en zet deze in beweging. De piramide beweegt in onvoorspelbare richting en zal altijd weer overeind gaan staan. Hierdoor is het extra spannend en uitdagend voor de hond, want de snacks komen er spontaan uit.

Dit interactieve hondenspeelgoed kunt u zowel binnenshuis als buitenshuis gebruiken. 

Deze hondenpuzzel is een niveau 1 puzzel en bij uitstek geschikt om uw hond kennis te laten maken met puzzels en interactief speelgoed.

De Nina Ottosson hondenpuzzels zijn gericht op het uitdagen van het brein van uw hond. Houd toezicht tijdens het spelen en laat de hond niet op het speeltje kauwen. Leer de hond hoe hij de puzzel moet gebruiken om te spelen en om samen plezier te hebben. Zet de puzzel weg na het spelen tot de volgende keer, waardoor de hond de volgende keer er weer veel zin in zal hebben om ermee te spelen.

De puzzel is gemaakt van gerecycled kunststof en is gemakkelijk te reinigen: verwijder alle snoepjes / brokken en reinig het met een handwas met warm zeepsop, spoel het schoon en droog het af.

Nina Ottosson Hondenpuzzels...

• Bestrijden verveling door uw hond bezig te houden.

• Helpen destructief gedrag te verminderen door de geest van uw hond te oefenen.

• Versterken de band met uw hond.

• Bieden plezier voor alle honden - ongeacht leeftijd en lengte.

Er is keuze uit verschillende maten:

Small - diameter 11 cm, kleur: oranje.
Large - diameter 16 cm, kleur: turquoise.

Beoordeling Petsonline: 9.1 / 10 (2212 beoordelingen) op Kiyoh.nl.