Lord Lou Hondenmand Luciano Limited Edition

Een schitterende handgemaakte leren hondenmand, in een vintage look met afneembare leren hoes.
Artikelnummer:
LL0060
Beschikbaarheid:
Normaal leverbaar
Levertijd:
2-3 werkdagen
product-banner
€749,00
Incl. btw

Hondenmand Luciano Limited Edition

Deze hondenmand is een juweel in uw interieur. De hondensofa is geheel met de hand gemaakt van eersteklas Italiaans leer in een vintage look. Hierdoor past deze hondensofa in vrijwel elk interieur. De hoes van zeer zacht leer is afneembaar. 

Bepaal de juiste maat voor uw hond: meten is weten, klik hier voor informatie ! 

Afmetingen buitenmaat: 100 x 80 x 31 cm.
Afmetingen binnenmaat: 93 x 73 x 31 cm.

Onderhoud: Leer is een van de gemakkelijkste meubelstoffen om te onderhouden. Het is van nature duurzaam en wordt mooier naarmate het ouder wordt. Goed gemaakt leren meubilair is een investering, en met een beetje liefde en aandacht kan het generaties lang meegaan.

De fabrikant geeft het volgende advies om u te helpen zorgen voor uw lederen meubelen. Plaats uw leren meubel niet te dicht bij een warmtebron, omdat deze hierdoor kan barsten en vroegtijdig kan verouderen. Alle leersoorten vervagen na verloop van tijd, maar donkere kleuren kunnen sneller vervagen in direct zonlicht. Gebruik nooit "standaard" reinigingsproducten om stof, vlekken of vlekken van leer te verwijderen. Gebruik specialistische lederen doekjes en crèmes.

Let op: dit is een handgemaakt product dat exclusief per bestelling wordt gemaakt. Zorgt u ervoor, dat u de juiste maat bestelt.

 
Beoordeling Petsonline: 9.1 / 10 (2212 beoordelingen) op Kiyoh.nl.