Lishinu Rollijn Bungee Roze

Een innovatieve roze rollijn met een bungee koord die om de pols of om de hand wordt gedragen.
Artikelnummer:
LI19019
Beschikbaarheid:
Normaal leverbaar
Levertijd:
2-5 werkdagen
product-banner
€44,95
Incl. btw

Rollijn Bungee Roze


Een normale hondenriem heeft u altijd in uw hand vast, en dat kan wel eens lastig zijn. Een aantal jonge en geïnspireerde ontwerpers bedachten deze unieke en innovatieve rollijn, die u om de pols of om de hand kunt dragen. Hierdoor heeft u altijd uw handen vrij als u met de hond gaat wandelen of joggen !

De spectaculaire rollijn is echt helemaal van deze tijd met een fraai ontwerp en de hippe en moderne kleuren. Als extra heeft dit model een bungee koord, dat vooral geschikt is voor de sterkere honden. Het bungee koord absorbeert de energie en verzacht de schokken als er plotseling door de hond aan de riem wordt getrokken.

Voor de veiligheid van de hond beschikt de rollijn over een automatisch blokkeersysteem. Met een simpele handbeweging blokkeert de rollijn voor absolute veiligheid voor u en uw hond. Ook blokkeert de rollijn als de hond plotseling aan de riem gaat trekken. Het blokkeersysteem zorgt ervoor dat de lijn direct vergrendeld wordt zodat u de complete controle behoudt over de situatie en uw hond.

De rollijn is gemaakt van zeer sterk en duurzaam plastic en is uitstekend bestand tegen dagelijks gebruik. De lijn is 3 meter lang en gemaakt van zeer sterk nylon, van dezelfde kwaliteit als parachute koord.

De rollijn is getest met honden tot 70 kg.

Kleur: roze.

De rollijn wordt geleverd inclusief de gekleurde cover (verwisselbaar) en een instructieboekje.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen

Beoordeling Petsonline: 9.1 / 10 (2212 beoordelingen) op Kiyoh.nl