Lillibed® Upgrade Orthopedische vulling binnenkussen

Een upgrade voor de Lillibed® hondenmanden waarbij het binnenkussen met een orthopedische vulling wordt geleverd.
Artikelnummer:
10150120
Levertijd:
10-15 werkdagen
product-banner

Upgrade Orthopedische vulling binnenkussen

Optioneel kunnen de Lillibed® hondenmanden uitgerust worden met een orthopedisch en anti-allergeen latex binnenkussen. Het binnenkussen wordt dan uitgerust met een originele TG & L latex binnenkern, een BioAktiv hoes en de designhoes in de gekozen stof. De hoezen kunnen gemakkelijk vervangen worden door de ritsen in de mand.

De binnenkussens passen zich aan op de lichaamsvorm van de hond, waardoor druk op de tussenwervelschijven en de verbindingen in de ruggengraat wordt vermeden.

Bovendien worden lig- en drukpunten geminimaliseerd bij oudere honden en bij honden die last hebben van HD of artrose. Bij jongere honden wordt dit preventief voorkomen.

De honden worden bij het opstaan bovendien ondersteund door de natuurlijke opwaartse druk van latex. Voor deze upgrade "orthopedische vulling" wordt uitsluitend natuurlijk latex van een gecertificeerd Europees merk gebruikt.

Door uitsluitend natuurlijke latex te gebruiken worden ook de natuurlijke eigenschappen van het materiaal toegepast: de hondenmanden zijn allergie-neutraal, anti-bacterieel, warmte- en vochtregulerend, duurzaam en stabiel, waarbij zij hun vorm behouden.

Het orthopedische binnenkussen heeft een Trevira® BioActive binnenhoes die is gecertificeerd volgens de Öko-Tex Standard 100 en bescherming biedt tegen kiemen en bacteriën. Deze binnenhoes kan op 30 graden worden gewassen.

Om alle eigenschappen van het orthopedische binnenkussen te waarborgen, is het noodzakelijk om het kussen elke 4 tot 6 weken te wassen. Bijvoorbeeld kan het lichaamsvet van de hond, dat permanent via de vacht wordt afgegeven, de functionaliteit van dit kussen beperken.

U bestelt eerst de door u gewenste hondenmand en bestelt vervolgens de upgrade - denkt u eraan dat de maten moeten overeenkomen (dus bijvoorbeeld de mand in de maat M ? Dan kiest u ook voor de upgrade maat M).

Levering van een orthopedische vulling betekent maatwerk - er gelden afwijkende levervoorwaarden (niet ruilen, niet retourneren).

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen

Beoordeling Petsonline: 9.1 / 10 (2212 beoordelingen) op Kiyoh.nl