Kattenspeelgoed

Petsafe Kattenspeelgoed Egg Cersizer

Kattenspeelgoed Egg Cersizer

Dit interactieve kattenspeelgoed deelt droog voedsel of een lekkernij willekeurig uit.

€7,50

Vergelijk
Informatie
Petsafe Voerbal SlimCat ® Roze

Voerbal SlimCat ® Roze

Een interactieve roze bal die u vult met droogvoer. Terwijl uw kat met de bal speelt, valt er een kleine hoeveelheid voer uit.

€8,00

Vergelijk
Informatie
Petsafe Voerbal SlimCat ® Oranje

Voerbal SlimCat ® Oranje

Een interactieve oranje bal die u vult met droogvoer. Terwijl uw kat met de bal speelt, valt er een kleine hoeveelheid voer uit.

€8,00

Vergelijk
Informatie
Petsafe Voerbal SlimCat ® Blauw

Voerbal SlimCat ® Blauw

Een interactieve blauwe bal die u vult met droogvoer. Terwijl uw kat met de bal speelt, valt er een kleine hoeveelheid voer uit.

€8,00

Vergelijk
Informatie
Incl. btw
Pagina 1 van 2

Kattenspeelgoed

Voorkom verveling van uw kat ! Een kat heeft afwisseling nodig in het dagelijkse leven, en kattenspeelgoed zorgt daarvoor. Een kattenspeeltje mag dan ook niet ontbreken in een huishouden met katten. Er is een groot aanbod aan kattenspeelgoed die de zintuigen van de kat prikkelen.

Petonline heeft een groot en verrassend assortiment kattenspeelgoed. Zo vindt u kattenspeeltjes van het merk Skinneeez, die opvallen omdat het speelgoed voor de kat geen pluche bevat. Hierdoor krijgt u geen rommel in huis als er een scheurtje in het speeltje komt. Dit kattenspeelgoed bestaat uit lange, dunne dierenfiguurtjes die de natuurlijke instincten van uw kat zullen prikkelen. Sommige modellen van dit merk kattenspeelgoed hebben kattenkruid als toevoeging, en katten vinden de geur daarvan onweerstaanbaar. Een aanrader !

Voor de katten die vooral houden van zacht en pluche kattenspeelgoed, raden wij u aan om eens naar het merk Becopets te kijken. Ook deze speeltjes hebben kattenkruid en zijn er leuk uit. Het bijzondere is dat de vulling van deze kattenspeeltjes gemaakt zijn van gerecycled materiaal.

Een bijzondere categorie kattenspeelgoed zijn de interactieve kattenspeeltjes. Er is keuze uit verschillende modellen. Becopets heeft de bekende hengels met een speeltje eraan waarmee u en uw kat zich absoluut goed zullen amuseren. Daarnaast zijn er speeltjes met batterijen, soms zelfs met laser, die automatisch aan- en uit zullen gaan en elk een grote uitdaging bieden aan uw kat. Uw kat zal eindeloos achter de lichtstraal of achter bewegende muizen aan jagen, waarmee u de conditie van de kat bevordert en ook nog voorkomt, dat uw kat zich verveelt.

Een bijzonder merk is de Amerikaanse fabrikant Yeowww, dat in eigen beheer het sterkste kattenkruid ter wereld maakt. Zeer betaalbaar kattenspeelgoed, waar uw kat heel erg blij mee zal zijn want ze ruiken allemaal onweerstaanbaar.

Kattenspeelgoed
Lees meer
Beoordeling Petsonline: 9.1 / 10 (2212 beoordelingen) op Kiyoh.nl.