Julius K9 Hondentuig Woodland C

Een zeer bekend stoer, sportief en innovatief hondentuig, van stevig nylon. U heeft de mogelijkheid om een tekstlabel aan het harnas te bevestigen.
Artikelnummer:
70935
Beschikbaarheid:
Normaal leverbaar
Levertijd:
2-3 werkdagen
product-banner

€32,00 €23,00

Incl. btw

K9 Hondentuig IDC Woodland C

Zonder twijfel is dit een zeer bekend hondentuig in Nederland. Het tuig is voorzien van een gevoerde rugplaat. Dit is de nieuwste IDC (Innova Dog Comfort) versie, waarbij de gordel en banden niet meer kreuken en ook de logo's beter zichtbaar zijn gemaakt ten opzichte van de vorige versie. Het tuig is ergonomisch geperfectioneerd en biedt een zeer goede pasvorm. U kunt het tuig ideaal afstellen op het lichaam van uw hond : de borstband is voorzien van klittenband en de buikband is traploos verstelbaar.

Aan de bovenzijde is het tuig voorzien van een stevige D ring waar u de hond kunt aanlijnen. Het slijtvaste nylon is ecologisch uitgevoerd, het ademt en is vriendelijk voor de vacht en de huid.

Voor extra zichtbaarheid, is de borstband en de rand reflecterend (niet in de baby maten).

U kunt er ook zaklampen aan bevestigen: in de maat O 1x en in de maten 1-4 2x. De optionele tekstlabels zijn gemakkelijk te verwisselen.

Ook is het tuig voorzien van een zeer sterk handvat aan de bovenzijde.

Deze hondentuigen zijn van uitstekende kwaliteit en worden ook gebruikt door professionele trainers.

De juiste maat bepalen voor uw hond: u meet op ca. 2 cm achter de voorpoten de omvang van de buik – hiermee kunt u de juiste maat bepalen voor de buikband.

U kunt het K9 tuigje met de hand wassen op max. 40 graden.  

Kleur: groenl/bruine print

Leverbaar in de volgende maat:

Maat  Buikband  Borstband  Gewicht van de hond
BABY1  29 - 36 cm 23 - 27 cm  0,8 - 4 kg

 

Beoordeling Petsonline: 9.1 / 10 (2212 beoordelingen) op Kiyoh.nl.