Hugglehounds Hondenkussen Fleece

Een hondenkussen van fleece, geschikt voor honden met huidproblemen, dat wasbaar is in de machine en aan beide kanten gebruikt kan worden.
Artikelnummer:
5175
Beschikbaarheid:
Normaal leverbaar
Levertijd:
2-5 werkdagen
product-banner

Hugglehounds Hondenkussen Fleece

Vanuit Amerika komt dit bijzondere product. 

Deze kussens zijn geschikt voor iedere hond, dus ook voor puppy's, oudere honden en honden met huidproblemen. De kussens zijn gemaakt van HuggleFleece, dat de fabrikant zelf heeft ontwikkeld. Dit materiaal is een zeer dicht synthetisch lamswol, en biedt u dezelfde eigenschappen als natuurlijk lamswol. Hierdoor bieden de kussens extra comfort aan de honden, houden de lichaamstemperatuur op peil en biedt ook licht ondersteuning voor de gewrichten.

Verder onttrekt het materaal water en voert dit af. Het fleece is hoogpolig en kan ook zonder problemen gebruikt worden in een bench of in een hondenmand. Het kussen kunt u aan beide kanten gebruiken en heeft onzichtbare naden. De dikte is 7,5 cm, het kussen bevat geen vulstoffen.

Het kussen kan in de wasmachine worden gewassen en keert weer terug in de oorspronkelijke vorm. Omdat het materiaal hypo-allergeen is, kan het kussen ook prima worden gebruikt bij honden die last hebben van huidproblemen.

Leverbaar in verschillende maten:

Maat Afmetingen
S 53 x 79 cm
M 61 x 93 cm
L 71 x 108 cm
XL 75 x 123 vmBeoordeling Petsonline: 9.1 / 10 (2212 beoordelingen) op Kiyoh.nl.