Hondenloopplank

Hondenloopplank

Het instappen in een auto, boot, caravan of springen op een trimtafel is voor de oudere, jongere, kleinere, zieke of zwakke honden bijzonder belastend en kan heel lastig zijn.

Voorkom de problemen bij het in- en uitstappen met een hondenloopplank !

Met een loopplank is het voor uw hond een fluitje van een cent, gemakkelijk in- en uit te stappen. Door het gebruik van een loopplank voorkomt u heupproblemen bij uw hond of het erger worden daarvan.

De hondenloopplanken van Petsonline zijn kwalitatief de beste die er momenteel te krijgen zijn. Ze zijn allemaal lichtgewicht, de verschillen zijn de lengte, het draagvermogen en de maximale opstap. Kies hier dus bewust aan de hand van de eigenschappen van de verschillende loopplanken!

U heeft keuze uit de merken Petstep, Solvit en het Zwitsere merk 4Pets Proline. Petstep is de fabrikant van de bekende Dogstep loopplanken voor honden. Deze zijn geheel van kunststof gemaakt en voorzien van rubber aan het uiteinde, waardoor er geen beschadigingen optreden als u de loopplank plaatst tegen de auto, caravan of boot. Er zijn verschillende varianten leverbaar waarvan sommige loopplanken inklapbaar zijn waardoor deze minder plaats innemen.

Solvit maakt diverse modellen, waaronder een ultralichte hondenloopplank van kunststof en een aluminium versie, in verschillende lengtes, die uitschuifbaar is.

Het Zwitserse merk 4Pets Proline maakt een zeer stevige hondenloopplank die heel erg licht is en belast kan worden tot 100 kg.

Om een goede keuze voor een hondenloopplank te maken, let u dan vooral op de hoogte van de auto en de lengte van de loopplank.  

Hondenloopplank
Lees meer
Solvit Hondenloopplank Halframp

Hondenloopplank Halframp

Een lichtgewicht hondenloopplank die geschikt is voor een opstap tot max. 50 cm.

€79,99

Vergelijk
Informatie
Solvit Hondenloopplank Ultra Lite Bi-fold

Hondenloopplank Ultra Lite Bi-fold

Een lichtgewicht inklapbare hondenloopplank, van kunststof met een maximale lengte van 157 cm. Maximale opstap van 70 cm.

€94,99

Vergelijk
Informatie
Henry Wag Hondenloopplank

Hondenloopplank

Een lichtgewicht inklapbare kunststoffen hondenloopplank met een maximale lengte van 155 cm, de maximale opstap is 86 cm.

€114,95

Vergelijk
Informatie
Solvit Hondenloopplank Petramp de luxe

Hondenloopplank Petramp de luxe

Een lichtgewicht inklapbare kunststoffen hondenloopplank met een maximale lengte van 180 cm. De maximale opstap is 90 cm hoog.

€139,99

Vergelijk
Informatie
Solvit Hondenloopplank Tri Scope

Hondenloopplank Tri Scope

Een zeer compacte 3 delige inklapbare aluminium hondenloopplank met een maximale lengte van 176 cm. De maximale opstap is 90 cm hoog.

€165,95

Vergelijk
Informatie
Petstep Hondenloopplank DogStep Antraciet

Hondenloopplank DogStep Antraciet

Een lichtgewicht antraciete inklapbare kunststoffen hondenloopplank met een maximale lengte van 180 cm. De maximale opstap is 90 cm hoog.

€169,75

Vergelijk
Informatie
Solvit Hondenloopplank Petramp de luxe XL

Hondenloopplank Petramp de luxe XL

Een lichtgewicht inklapbare hondenloopplank, van kunststof met een maximale lengte van 220 cm. De maximale opstap is 110 cm hoog.

€179,99

Vergelijk
Informatie
4Pets Proline Hondenloopplank Easy Steps

Hondenloopplank Easy Steps

Een superieure lichtgewicht hondenlooplank, uitschuifbaar tot 160 cm. Uiterst sterk en belastbaar tot 100 kilo.

€248,99

Vergelijk
Informatie
Incl. btw
Pagina 1 van 1
Beoordeling Petsonline: 9.1 / 10 (2212 beoordelingen) op Kiyoh.nl.