Zacht hondenspeelgoed

Zacht hondenspeelgoed

Er is bij petsonline een ruime keuze uit leuke, grappige en verrassende zachte hondenspeeltjes. Dit hondenspeelgoed is geschikt voor de honden die graag knuffelen met een speeltje maar er niet op kauwen en knagen. Veel van deze modellen hondenspeelgoed worden bij trainingen gebruikt als dummy's. Ze lijken levensecht op een prooi waardoor het jachtinstinct van de hond wordt geprikkeld.

Sommige modellen hebben bewust geen vulling van pluche zodat uw direct omgeving niet geheel met pluche vlokken wordt bedekt als er een gaatje in het hondenspeelgoed wordt gebeten.

Een piepend hondenspeeltje is voor veel honden simpelweg onweerstaanbaar. Wij hebben een leuk assortiment van dergelijk speelgoed voor de hond, waaronder diverse extra grote modellen voor grotere honden en sommige van de grotere modellen hebben bijzonder veel piepers.

Een bijzondere categorie hondenspeelgoed zijn de ultrasone speeltjes. Ideaal als u liever niet de hele tijd een piepend speeltje hoort, want deze hondenspeeltjes hebben wel een pieper maar u hoort deze piepers niet, alleen de hond !

Al het zachte hondenspeelgoed is niet geschikt voor honden die op hun speelgoed kauwen en knagen daar het zachte speelgoed dan snel verwoest zal zijn. Voor dergelijke honden adviseren wij u graag om te kijken bij het speciale kauw speelgoed, waar u het onverwoestbare hondenspeelgoed vindt.

Zacht hondenspeelgoed
Lees meer
Incl. btw
Pagina 1 van 3
Beoordeling Petsonline: 9.1 / 10 (2212 beoordelingen) op Kiyoh.nl.