Exclusieve hondenmanden : Lillibed

Lillibed® is een zeer bekend merk voor producten voor honden van extreem hoge kwaliteit dat is ontstaan vanuit TG & L, een Europese fabrieksmerk voor hoogwaardige textielproducten.

De TG & L textielproducten worden gekenmerkt door zeer stijlvolle ontwerpen. Er worden uitsluitend Duitse en Europese merkproducten gebruikt. De hondenmanden en andere producten worden altijd volledig met de hand gemaakt door deskundige en ervaren vakmensen. Elke mand is maatwerk, aangezien er veel opties gekozen kunnen worden en er geen standaard voorraad wordt aangehouden. Zo kan er gekozen worden voor een orthopedisch binnenkussen of bijvoorbeeld een bijpassende hondendeken. Dat verklaart ook meteen de standaard levertijd van 14 dagen.

Of u kiest voor klassiek, tijdloos modern of voor trendy: een Lillibed® hondenmand is altijd een lust voor het oog, waarbij de kwaliteit ook altijd wordt gewaarborgd. Deze kwaliteit van Lillibed® is legendarisch. Omdat elk product volledig met de hand wordt gemaakt per bestelling, is er altijd sprake van maatwerk. Let u er dus goed op dat u de juiste keuze maakt. Er gelden afwijkende voorwaarden: de producten kunnen niet worden geretourneerd noch worden geruild.

Exclusieve hondenmanden : Lillibed
Lees meer
Geen producten gevonden...
Incl. btw
Pagina 1 van 1
Beoordeling Petsonline: 9.1 / 10 (2212 beoordelingen) op Kiyoh.nl.