Hondenmand

×

Materiaal

Kleur

SALE

Dogsfavorite Hondenmand Kunstleer Geel

Hondenmand Kunstleer Geel

Een gele kunstleren hondenmand met een bijzonder zachte bodem, dat niet alleen duurzaam is, maar ook heel simpel te reinigen. In vele kleuren en maten leverbaar.

€64,00 €44,00

Vergelijk
Informatie
Dogsfavorite Hondenmand Comfort Outdoor Grijs

Hondenmand Comfort Outdoor Grijs

Een grijze hondenmand van sterk nylon, ook geschikt voor gebruik buitenshuis, dat bestand is tegen scheuren en krassen door de hond.

€58,00

Vergelijk
Informatie
Dogsfavorite Hondenmand Comfort Outdoor Bruin

Hondenmand Comfort Outdoor Bruin

Een bruine hondenmand van sterk nylon, ook geschikt voor gebruik buitenshuis, dat bestand is tegen scheuren en krassen door de hond.

€58,00

Vergelijk
Informatie
Dogsfavorite Hondenmand Comfort Outdoor Zwart

Hondenmand Comfort Outdoor Zwart

Een zwarte hondenmand van sterk nylon, ook geschikt voor gebruik buitenshuis, dat bestand is tegen scheuren en krassen door de hond.

€58,00

Vergelijk
Informatie
Dogsfavorite Hondenmand Classic Kunstleer Donkergrijs

Hondenmand Classic Kunstleer Donkergrijs

Een moderne donkergrijze kunstleren hondenmand met een stevige rand en een comfortabele vulling van polyester watten.

€58,00

Vergelijk
Informatie
Dogsfavorite Hondenmand Classic Kunstleer Cognac

Hondenmand Classic Kunstleer Cognac

Een moderne cognac kunstleren hondenmand met een stevige rand en een comfortabele vulling van polyester watten.

€58,00

Vergelijk
Informatie
Dogsfavorite Hondenmand Classic Kunstleer Bruin

Hondenmand Classic Kunstleer Bruin

Een bruine moderne kunstleren hondenmand met een stevige rand en een comfortabele vulling van polyester watten.

€58,00

Vergelijk
Informatie
Dogsfavorite Hondenmand Classic Kunstleer Creme

Hondenmand Classic Kunstleer Creme

Een moderne crème kunstleren hondenmand met een stevige rand en een comfortabele vulling van polyester watten.

€58,00

Vergelijk
Informatie
Dogsfavorite Hondenmand Classic Kunstleer Zwart

Hondenmand Classic Kunstleer Zwart

Een zwarte moderne kunstleren hondenmand met een stevige rand en een comfortabele vulling van polyester watten.

€58,00

Vergelijk
Informatie
Dogsfavorite Hondenmand Supersoft Taupe

Hondenmand Supersoft Taupe

Een superzachte taupe hondenmand met een bijzonder zachte bodem, met een afneembare en wasbare hoes.

€64,00

Vergelijk
Informatie
Dogsfavorite Hondenmand Supersoft Grijs

Hondenmand Supersoft Grijs

Een superzachte grijze hondenmand met een bijzonder zachte bodem, met een afneembare en wasbare hoes.

€64,00

Vergelijk
Informatie
Dogsfavorite Hondenmand Supersoft Bruin

Hondenmand Supersoft Bruin

Een superzachte bruine hondenmand met een bijzonder zachte bodem, met een afneembare en wasbare hoes.

€64,00

Vergelijk
Informatie
Dogsfavorite Hondenmand Supersoft Zwart

Hondenmand Supersoft Zwart

Een superzachte zwarte hondenmand met een bijzonder zachte bodem, met een afneembare en wasbare hoes.

€64,00

Vergelijk
Informatie
Dogsfavorite Hondenmand Lounge Kunstleer Donkergrijs

Hondenmand Lounge Kunstleer Donkergrijs

Een donkergrijze kunstleren hondenmand met een vulling van 5 cm dik koudschuim en een hoge rand.

€65,00

Vergelijk
Informatie
Dogsfavorite Hondenmand Kunstleer Lichtgrijs

Hondenmand Kunstleer Lichtgrijs

Een lichtgrijze kunstleren hondenmand met een bijzonder zachte bodem, dat niet alleen duurzaam is, maar ook heel simpel te reinigen. In vele kleuren en maten leverbaar.

€66,00

Vergelijk
Informatie
Dogsfavorite Hondenmand Kunstleer Cognac

Hondenmand Kunstleer Cognac

Een cognac kunstleren hondenmand met een bijzonder zachte bodem, dat niet alleen duurzaam is, maar ook heel simpel te reinigen. In vele kleuren en maten leverbaar.

€66,00

Vergelijk
Informatie
Dogsfavorite Hondenmand Kunstleer Taupe

Hondenmand Kunstleer Taupe

Een taupe kunstleren hondenmand met een bijzonder zachte bodem, dat niet alleen duurzaam is, maar ook heel simpel te reinigen. In vele kleuren en maten leverbaar.

€66,00

Vergelijk
Informatie
Dogsfavorite Hondenmand Kunstleer Blauw

Hondenmand Kunstleer Blauw

Een blauwe kunstleren hondenmand met een bijzonder zachte bodem, dat niet alleen duurzaam is, maar ook heel simpel te reinigen. In vele kleuren en maten leverbaar.

€66,00

Vergelijk
Informatie
Dogsfavorite Hondenmand Kunstleer Wit

Hondenmand Kunstleer Wit

Een spierwitte kunstleren hondenmand met een bijzonder zachte bodem, dat niet alleen duurzaam is, maar ook heel simpel te reinigen. In vele kleuren en maten leverbaar.

€66,00

Vergelijk
Informatie
Dogsfavorite Hondenmand Kunstleer Roze

Hondenmand Kunstleer Roze

Een roze kunstleren hondenmand met een bijzonder zachte bodem, dat niet alleen duurzaam is, maar ook heel simpel te reinigen. In vele kleuren en maten leverbaar.

€66,00

Vergelijk
Informatie
Dogsfavorite Hondenmand Kunstleer Marineblauw

Hondenmand Kunstleer Marineblauw

Een marineblauwe kunstleren hondenmand met een bijzonder zachte bodem, dat niet alleen duurzaam is, maar ook heel simpel te reinigen. In vele kleuren en maten leverbaar.

€66,00

Vergelijk
Informatie
Dogsfavorite Hondenmand Kunstleer Lila

Hondenmand Kunstleer Lila

Een lila kunstleren hondenmand met een bijzonder zachte bodem, dat niet alleen duurzaam is, maar ook heel simpel te reinigen. In vele kleuren en maten leverbaar.

€66,00

Vergelijk
Informatie
Dogsfavorite Hondenmand Kunstleer Bruin

Hondenmand Kunstleer Bruin

Een bruine kunstleren hondenmand met een bijzonder zachte bodem, dat niet alleen duurzaam is, maar ook heel simpel te reinigen. In vele kleuren en maten leverbaar.

€66,00

Vergelijk
Informatie
Dogsfavorite Hondenmand Kunstleer Limoen

Hondenmand Kunstleer Limoen

Een limoen kunstleren hondenmand met een bijzonder zachte bodem, dat niet alleen duurzaam is, maar ook heel simpel te reinigen. In vele kleuren en maten leverbaar.

€66,00

Vergelijk
Informatie
Incl. btw
Pagina 1 van 3

Welke hondenmand voor uw hond in huis halen?

Indien u een mand gaat kopen voor uw hond zijn er heel veel verschillende factoren waar u graag rekening mee zult willen houden. Het belangrijkste aspect waar u bij zult willen blijven staan is uiteraard de mate aan comfort die een bepaalde hondenmand te bieden heeft. Een niet onbelangrijk deel van het comfort wordt immers uiteraard gerealiseerd door het kussen dat zich in de mand bevindt. Betreft het hier een kussen welke is vervaardigd uit een zacht en comfortabel materiaal en kan ze uit de mand genomen worden of niet? Het zijn slechts enkele vragen waarvan het antwoord bepalend zal zijn voor de hondenmand die u uiteindelijk in huis zult halen. De informatie in dit blogartikel zorgt er in ieder geval voor dat u reeds een mooie duwtje in de juiste richting krijgt. Zo wordt het vinden van de meest geschikte rustplaats voor uw trouwe viervoeter opeens een koud kunstje.

Welke stijl ?

Wanneer u een bepaalde mand wenst aan te kopen is het uiteraard altijd een goed idee om even te kijken naar de stijl waar het product in kwestie over beschikt. Er zijn immers verschillende modellen op de markt terug te vinden die zich kenmerken door een enigszins klassieke stijl terwijl er ook meer moderne uitvoeringen bestaan. De reden waarom de stijl van een mand zo belangrijk is gaat uiteraard schuil in het feit dat deze een onderdeel gaat vormen van uw interieur. Een super strak interieur met een erg klassieke product oogt wat dat betreft dan ook niet echt bijzonder aantrekkelijk. Omwille van deze reden is rekening houden met de stijl van uw interieur die u wenst aan te kopen dus altijd een goed idee.

Rekening houden met de hygiëne

Naast het comfort en de stijl waar de nieuwe ligplaats over beschikt is het uiteraard ook belangrijk om rekening te houden met de hygiënische eigenschappen. Wat dit betreft is het bijvoorbeeld altijd interessant om te kiezen voor een product van bijvoorbeeld kunstleer. Kiezen voor dit materiaal zorgt er namelijk niet alleen voor dat bacteriën zich niet zullen manifesteren, daarnaast is het ook nog eens zo dat de huidschilfers van de hond er bijzonder eenvoudig vanaf zullen glijden. Eveneens een niet onbelangrijk voordeel van een mand van kunstleer is dat ze bijzonder eenvoudig kan worden schoongemaakt. Gewoon even met een vochtige doek er overheen bewegen is doorgaans reeds goed om het product haar authentieke schoonheid terug te geven.

Kleurrijke producten van Dogsfavorite

Door de jaren heen zijn er veel producten op de markt verschenen van verschillende merken. Eén van deze merken is Dogsfavorite. Wanneer u het assortiment van dit merk van naderbij gaat bekijken wordt het meteen duidelijk dat de hondenmanden verkrijgbaar zijn in een groot aantal verschillende kleuren. Heeft u bijvoorbeeld een voorkeur voor een donkere kleur, dan is dat perfect mogelijk. Wilt u er evenwel liever eentje bestellen die beschikt over een wat meer opvallende, flashy kleur? Ook dat is absoluut geen probleem wanneer u er voor kiest om een product van het merk Dogsfavorite in huis te halen.

Doctor Bark

Een tweede merk is Doctor Bark. Ook wanneer u er voor kiest om één van de verschillende exemplaren van dit merk in huis te halen zult u merken dat er tal van zeer interessante voordelen aan verbonden zijn. Allereerst is het zo dat bijvoorbeeld het Doctor Bark Hondenbed verkrijgbaar is in tal van uiteenlopende kleuren. Zo kunt u kiezen voor een grijs, een bruin en een zwart exemplaar. Eveneens zeer interessant om te weten is dat dit merk u eveneens de mogelijkheid biedt om een speciale plaid aan te kopen welke in het hondenbed kan worden gelegd. Deze plaid is wasbaar op 95 graden en garandeert een zo optimaal mogelijke hygiëne voor uw hond. Dit zijn stuk voor stuk goede redenen om er voor te kiezen om een hondenmand van het merk Doctor Bark in huis te halen.

Een bijkomend voordeel van het merk Doctor Bark is dat alle producten gewassen kunnen worden op 95 graden en dat u profiteert van 15 jaar garantie.

Pet Interiors, een eye-catcher voor in uw interieur

Voor veel mensen die van plan zijn om een hondenmand aan te kopen is het van groot belang dat deze over een mooie uitstraling beschikt. Dat is lang niet altijd het geval, maar dat geldt zeker en vast wel voor de exclusieve producten die deel uitmaken van het assortiment van het merk Pet Interiors. Een hondenmand van dit merk in huis halen zorgt er voor dat u kiest voor een prachtig exemplaar die niet alleen voor uw hond erg comfortabel is, maar die u ook nog eens met een gerust hart gewoon in huis mag laten staan indien er bezoek komt. Of u nu wenst te kiezen voor een sobere versie of u toch eerder een echt uniek exemplaar verkiest, in beide gevallen heeft het merk Pet Interiors u heel wat moois te bieden.

Een kwalitatieve hondenmand hoeft niet duur te zijn

Wanneer u investeert in een mooie en kwalitatieve hondenmand zult u uiteraard graag willen dat deze zo lang mogelijk mee blijft gaan. Dat is geen probleem. Veel mensen denken dat een echt kwalitatief hoogwaardig product steeds voorzien is van een hoog prijskaartje, maar dat is zeker en vast niet zo, in tegendeel. U kunt dan ook vandaag de dag een keuze maken uit een groot aantal uitermate betaalbare exemoplaren waar u toch met veel plezier gedurende een lange tijd gebruik van zult kunnen maken. Wilt u dus eveneens een zeer mooie en tevens ook kwalitatieve mand aankopen tegen een prijs die u beslist zal weten te verbazen? In dat geval start uw zoektocht reeds hier bij Petsonline.nl!

 

Hondenmand
Lees meer
Beoordeling Petsonline: 9.1 / 10 (2212 beoordelingen) op Kiyoh.nl.