Terug

  • Klantenservice: 0599-858878
  • Gratis verzenden NL & BE vanaf € 49
  • 30 dagen bedenktijd

Droogloopmat

Een droogloopmat is een perfecte oplossing voor vieze of natte hondenpootjes in huis !

Filters:

Droogloopmat

Droogloopmat

In een huishouden met honden, komt het zeker voor dat u en uw hond in nat weer binnenkomen met vieze en natte schoenen en hondenpootjes. Waarna de hond kletsnat in de mand ploft. Herkent u dit ? Wist u dat meer dan 50% van het loopvuil in uw huis mee naar binnen wordt genomen ? Om uw vloeren te beschermen tegen het vuil en om de vloeren droog te houden, is een droogloopmat een echte aanrader. Laminaat kan bijvoorbeeld zeer slecht tegen vocht en is het gebruik van deze matten een prima manier om uw vloer goed te beschermen.

Een droogloopmat is gemaakt van 100% nylon waardoor de mat veel vocht kan opnemen. Ook heeft de droogloopmat een schrapende functie zodat loopvuil opgenomen wordt. De matten zijn voorzien van een anti-slip laag aan de onderzijde zodat de mat niet gaat verschuiven. U kunt deze matten zowel binnen als buiten bij de voordeur gebruiken.

Petsonline vond een Engelse fabrikant, Pet Rebellion, die zich helemaal richt op de ontwikkeling en productie van droogloopmatten voor honden en hun baasjes. Een klein team maakt echt innovatieve en leuke producten, allemaal gericht op de hondenbezitters en hun viervoeters. Ook maakt Pet Rebellion van hetzelfde materiaal voerbakmatten die u onder de drinkbak en voerbak van uw hond of kat kunt gebruiken. Hiermee beschermt u uw vloer tegen water en voedselresten.

De droogloopmatten zijn van stevige en goede kwaliteit. Ze zijn in verschillende groottes verkrijgbaar. Iedere hondenbezitter zal gecharmeerd zijn van de ruime en verrassende keuze uit de leuke printen. Voor iedereen zal het duidelijk zijn dat een viervoetige vriend in huis is, ook zullen bezoekers eraan herinnerd worden om vieze schoenen even af te vegen.

Alle maten kunnen probleemloos op 30 graden worden gewassen, voor het eerste gebruik is wassen aanbevolen voor het beste resultaat.

Door rechtstreekse contacten is Petsonline in staat, u deze producten tegen een scherpe prijs aan te kunnen bieden. 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Petsonline 9.2 / 10 - 1730 beoordelingen op Feedback Company