Freezack Lichtgevende Halsband met rode verlichting

Een lichtgevende halsband met rode verlichting, die u met USB oplaadt. De grootte van de halsband is eenvoudig aan te passen aan de nekomvang.
Artikelnummer:
BC112701C
Beschikbaarheid:
Normaal leverbaar
Levertijd:
2-5 werkdagen
product-banner

Lichtgevende Halsband met rode verlichting

In Nederland kennen we een groot gedeelte van het jaar korte dagen zodat het een groot gedeelte van de dag donker is. Uw hond uitlaten is dan niet altijd heel prettig want u wilt natuurlijk graag zien waar uw hond zich bevindt. Ook voor andere weggebruikers is het veiliger als zij uw hond van verre al kunnen zien.

Deze lichtgevende halsband wordt met een USB verbinding opgeladen. 

De lampjes kunnen op verschillende standen worden gezet: continue branden of knipperen, uit.

In de halsband zit een aan/uit knopje.  U kunt de halsband heel simpel afknippen om deze passend te maken voor de nekomvang van uw hond.Deze lichtgevende halsband draagt de hond samen met een normale hondenhalsband, u kunt geen riem bevestigen aan de lichtgevende halsband.

Leverbaar in de volgende maten:

Maat Maximale Nekomvang
S 40 cm
M 55 cm
L 70 cm


Bepaal de juiste maat voor uw hond: meten is weten, klik hier voor informatie


4/5

Geeft goed licht. Er is alleen geen "klik-systeem" om de halsband om of af te doen. Je moet het lichtslangetje in een rubbertje schuiven. Vraag me af of dat na 100 keer nog een beetje blijft zitten. Heb nu de band express te groot zodat ie zonder los te maken over zijn koppie geschoven kan worden. Maar ja, dan kan ik natuurlijk weer makkelijk afvallen. Gelukkig heeft 'ie grote oren.

4 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen
Uw review toevoegen
Beoordeling Petsonline: 9.1 / 10 (2212 beoordelingen) op Kiyoh.nl.