Doctor Bark Hondendeken voor de achterbank - 2 stoelen Grijs

Door dierenartsen ontwikkelde grijze hondendeken voor de achterbank van uw auto. Deze deken bedekt de buitenste en middelste stoel. Wasbaar op 95˚C.
Artikelnummer:
104211-200
Beschikbaarheid:
Normaal leverbaar
Levertijd:
3-6 werkdagen
product-banner

Hondendeken voor de achterbank, 2 stoelen, grijs.

Deze hondendekens zijn ontworpen voor maximale hygiëne en garanderen een comfortabele rustplaats voor uw hond op de achterbank van uw auto. Dit model is speciaal ontworpen zodat de buitenste en de middelste stoel van de achterbank worden beschermd en er dus 1 stoel vrij blijft voor bijvoorbeeld een passagier of bagage. Ook worden hierbij de achterzijde van de voerstoel en de portierbekleding beschermd. Uw hond zich zal veilig en beschermd voelen, ook bij langere ritten. En als uw hond na een wandeling lekker heeft gespeeld in de modder of water, zal de bekleding van uw auto er niet onder lijden !

Om uw hond(en) vast te lijnen aan de autogordels, heeft deze deken een rits waardoor u de lijn vast kunt maken aan de autogordels.

De kwaliteit is fantastisch: u kunt de deken zonder problemen wassen op 95 ˚C en in de droger stoppen. De garantie op dit product bedraagt 15 jaar.

Wilt u liever een deken die over de hele achterbank past ? Er is ook een hondendeken voor de achterbank die 3 stoelen bedekt. 
Er is ook een hondendeken voor de achterbank die 1 stoel bedekt.

Heeft u een tweedeurs auto ? Dan is er een speciale hondendeken voor 2 deurs auto's.

Eigenschappen

Materiaal: katoen
Gewicht: 300 gr/qm
Dry Fit Comfort
UV Constant, dus bestand tegen zonlicht
Vulling: ademend, gepatenteerd met Dry -Fit Comfort en back-to-Shape Functie.

Alle Doctor Bark producten zijn wasbaar op 95 ˚C . Door het wassen op deze temperatuur worden bacteriën, schimmels, virussen en parasieten zoals mijten, diep in het weefsel verwijderd en gedood. Na het wassen kan de deken in de droger op de laagste stand gedroogd worden.

Kleur: grijs.

Leverbaar in de volgende maten:

(zitbank breedte x hoogte x zitbank diepte)

Maat Afmetingen
S 70 x 50 x 40 cm
M 80 x 55 x 58 cm
L 85 x 55 x 60 cm


Klik hier voor een overzicht van de verschillende maten voor uw auto.

Beoordeling Petsonline: 9.1 / 10 (2212 beoordelingen) op Kiyoh.nl.