Altranet H2O2GO Waterfles Zilver

Een stevige aluminium zilvekleurige waterfles met een handige afneembare drinkbeker voor de hond, in twee maten leverbaar.
Artikelnummer:
78110020
Beschikbaarheid:
Normaal leverbaar
Levertijd:
2-5 werkdagen
product-banner
€14,00
Incl. btw

H2O2GO Waterfles Zilver

De stevige zilverkleurige H2O2GO waterfles kunt u overal gebruiken wanneer u met uw hond naar toe gaat. Water is erg belangrijk voor de hond, zeker als u buiten in warmer weer op stap gaat. Neemt u altijd voldoende water mee om eventuele uitdroging van uw hond te voorkomen ?

De drinkflessen zijn fraai ontworpen en bieden u en uw hond de mogelijkheid om separaat te genieten van dezelfde fles. De fles beschikt nl. over een afneembare drinkbak voor de hond ! Hierdoor blijft de opening van de fles altijd lekker schoon om zelf te gebruiken.

De aluminium waterfles is van uitstekende kwaliteit en natuurlijk gegarandeerd vrij van gifstoffen. Kortom, deze fles is ideaal om mee te nemen voor onderweg.

De waterfles is in twee maten leverbaar. De kleine maat met een inhoud van 350 ml is met name bedoeld voor gebruik voor pups en kleine hondenrassen. De grote maat met een inhoud van 700 ml is voor de middelgrotere en grotere honden en past in drinkhouders.

Keuze uit de volgende maten:

Maat  Inhoud
S 350 ml
M 700 ml

Kleur: zilverkleurig.

Beoordeling Petsonline: 9.1 / 10 (2212 beoordelingen) op Kiyoh.nl.